Μαύρες… πλερέζες στον ΣΥΡΙΖΑ από την απόφαση του Γιώργου Πατούλη να μην είναι υποψήφιος αλλά και να στηρίξει την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνοντας με τον τρόπο αυτόν ότι παραμένει στρατιώτης της παράταξης. Στην Κουμουνδούρου είχαν… επενδύσει σε ένα… αντάρτικο του νυν περιφερειάρχη και τώρα βρίσκονται και πάλι στην αρχή.

Από την ώρα που διέρρευσε η δυσφορία του πρωθυπουργού και άρχισε να συζητείται θέμα άρσης της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας στον Γιώργο Πατούλη, στον ΣΥΡΙΖΑ έστησαν… χορούς, εκτιμώντας πως οι εξελίξεις αποτελούν ευκαιρία «ανακατάληψης» της περιφέρειας. Ή, στη χειρότερη περίπτωση, ήττας του επίσημου εκπροσώπου της κυβερνώσας παράταξης σε μια εκλογική αναμέτρηση δεύτερου γύρου μεταξύ Πατούλη - Χαρδαλιά.

Η κίνηση του Γιώργου Πατούλη έβαλε τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει να εξυφαίνονται στην Κουμουνδούρου. Το χειρότερο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ο νυν περιφερειάρχης όχι απλά δήλωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά και ότι θα στηρίξει τις αποφάσεις του κόμματος.

Ο ίδιος έδειξε ότι παραμένει «στρατιώτης», στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν μια ακόμη μάχη πριν καν τη δώσουν, αν και είναι βέβαιο πως στο Διαδίκτυο τα τρολ θα αναλάβουν «εργολαβίες» τόσο για τον Γιώργο Πατούλη όσο και για τον Νίκο Χαρδαλιά…