Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τους ισχυρισμούς του σχετικά με «στημένες» συναντήσεις του πρωθυπουργού με πολίτες, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, υπογραμμίζοντας ότι τους προσβάλλει, καθώς τους αποκαλεί «κομπάρσους».

«Πρέπει να είναι η νέα μόδα της γενικής λογικής του ΣΥΡΙΖΑ την οποία συνεχίζει και ο κ. Κασσελάκης της άρνησης της πραγματικότητας. Αυτή είναι η σταθερή φιλοσοφία τους. Η νέα μόδα έκφρασης αυτής της φιλοσοφίας είναι να επικαλούμαστε κομπάρσους», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας σε ερωτήσεις για τις αιτιάσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, με αφορμή διάλογο που είχε ο πρωθυπουργός με πολίτη στην Αγία Παρασκευή. «Ο κ. Κασσελάκης εκπροσωπεί το κόμμα που κυβέρνησε με πολιτικές που έδιωχναν τους νέους στο εξωτερικό και προσβάλλει συμπολίτες μας όταν τους βαπτίζει κομπάρσους» τόνισε.

«Φαντάζομαι είναι κομπάρσοι ή ηθοποιοί όλοι όσοι αναβαθμίζουν την χώρα, είναι κομπάρσοι αυτοί που μετράνε την ανεργία και την πάνε κάτω από 10%. Κάποια στιγμή μπορεί να βαφτίσουν κομπάρσους και τους ψηφοφόρους, όταν συνεχίσουν να πέφτουν τα ποσοστά τους. Μόνο αυτό περιμένουμε να δούμε» ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

Επίσης σημείωσε ότι δεν είναι καλή τακτική η άρνηση της πραγματικότητας. «Δεν οδηγεί πουθενά το δείχνουν και τα εκλογικά και δημοσκοπικά δεδομένα για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε. «Καλύτερα αντί να βαφτίζουν κομπάρσους τους πολίτες επιτιθέμενοι ουσιαστικά σε συμπολίτες μας είναι καλύτερο να κάνουν κάποια σοβαρή πρόταση, να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γιατί όλο αυτό κάνει κακό στη χώρα» πρόσθεσε.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Προηγούμενα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε λόγο  για «στημένες "αυθόρμητες" συναντήσεις» του πρωθυπουργού που υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες.

Αναλυτικά έγραψε στην ανάρτησή του:

Μετά την «τυχαία» συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο Πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση.

Περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού. «Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός», ήταν η «αυθόρμητη» αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει.

Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες «αυθόρμητες» συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες.

Υ.Γ: Την επόμενη «τυχαία» συνάντηση του Πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην Καθημερινή ο Ανδρέας Πετρουλάκης.