Η φημολογούμενη υποψηφιότητα Ζαγοράκη στις ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί αναταράξεις στο κόμμα. Σε αυτό το πλαίσιο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος διαφωνεί με αυτήν την υποψηφιότητα, προειδοποίησε για δεύτερη φορά τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Πιο συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης εξέφρασε τη διαφωνία του με τις φήμες για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας σε συνέντευξη του ότι «έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά». Αυτή η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Νίκος Παπανδρέου αντιδρούν επίσης στην υποψηφιότητα Ζαγοράκη και είναι έτοιμοι για διαφωνήσουν ανοιχτά με τον πρόεδρο του κόμματος. Αυτό άλλωστε καθυστερεί και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συνδέεται με φιλικούς δεσμούς με τον γνωστό ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο Νίκος Ανδρουλάκης επιθυμεί διακαώς την υποψηφιότητα Ζαγοράκη αφενός διότι θα φανεί ότι κάνει επιτέλους μετεγγραφές από την Νέα Δημοκρατία, καθώς μέχρι τώρα συνέβαινε το αντίθετο, αφετέρου διότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει μια μεγάλη δεξαμενή ψήφων λόγω της αναγνωρισιμότητας του. 

Η νέα προειδοποίηση Χριστοδουλάκη 


Ωστόσο οι αντιδρούντες δεν φαίνεται να κάνουν πίσω. Έτσι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης προχώρησε σε μια νέα προειδοποίηση προς τον Νίκο Ανδρουλάκη σχετικά με την υποψηφιότητα Ζαγοράκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» και στον Γιώργο Κουβαρά σε σχετική ερώτηση επανήλθε με νέα προειδοποιητικά πυρά, τονίζοντας πως «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle, που επικρίνει η κοινωνία». Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βλέπει την υποψηφιότητα Ζαγοράκη ως μια lifestyle επιλογή, μακριά από τη βάση του κόμματος και σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν πολλά στελέχη του κόμματος. Οι νέες προειδοποιητικές βολές του Μανώλη Χριστοδουλάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Χαρίλαου Τρικούπη, η οποία ωστόσο δεν επιθυμεί να οξύνει τα πνεύματα, αν και ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλλον έχει πάρει τις αποφάσεις του. Οπότε οι διαφωνίες πρόκειται να φουντώσουν το επόμενο διάστημα.