Η Aντιπολίτευση τόσον καιρό πάσχιζε για την παραπομπή του Τριαντόπουλου στην τακτική Δικαιοσύνη. Δηλώσεις επί δηλώσεων στη Βουλή, σε πάνελ και συνεντεύξεις για «να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και την βγάλει καθαρή».

Να κριθεί από δικαστές και όχι από το «συνάφι του» για το εάν έχει ή δεν έχει ευθύνες για το διαβόητο «μπάζωμα» στα Τέμπη.

Ο Τριαντόπουλος, συμμεριζόμενος ότι πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη, αιτήθηκε στην Προανακριτική να προσαχθεί απευθείας ενώπιον του φυσικού δικαστή. Την κρίση της Προανακριτικής την περιμένουμε αύριο. Ποια είναι η αντίδραση της Αντιπολίτευσης στο αίτημα Τριαντόπουλου;

Ωρύονται εν εξάλλω ότι η διαδικασία στη Βουλή πρέπει να προχωρήσει, αποδεικνύοντας ότι δεν τους ενδιέφερε ούτε στιγμή η απόδοση δικαιοσύνης, αλλά το ακριβώς αντίθετο: η μη απόδοση δικαιοσύνης, ώστε να εκμεταλλευθούν την κατάσταση και να κάνουν σόου στη Βουλή και τα κανάλια -αποκλειστικά για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

Μάλιστα με διαρροές σε δημοσιογράφους (βλ. Καλογεροπούλου, 18.3.2025, Action24) υποστηρίζουν ότι ο μόνος δικαστής για τα πολιτικά πρόσωπα είναι η Βουλή(!). Εν τω μεταξύ, είναι οι ίδιοι τύποι που χρόνια τώρα δήθεν μάχονται για την κατάργηση της ασυλίας και την παραπομπή των πολιτικών απευθείας στον φυσικό δικαστή.

Παράνοια.