Στρίβειν... δια της συντροφικότητας ο Κασσελάκης για το debate που έχει ζητήσει η Εφη Αχτσιόγλου.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα λέει τα εξής: «Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το "μαζί" που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».

Η απάντηση της Αχτσιόγλου

Να γίνει ένα debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου από τους Γραμματείς του κόμματος, όπως η ίδια έκανε γνωστό σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναφερόμενη στην άρνηση Κασσελάκη για δημόσιο διάλογο μεταξύ τους, η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στο Facebook:

Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

Συκοφαντίες

Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 η Εφη Αχτσιόγλου, έκανε λόγο για συκοφαντικές επιθέσεις προς το πρόσωπό της ότι υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα. «Πρόκειται για χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα. Από την αρχή της πολιτικής μου διαδρομής επέλεγα να κινούμαι πολιτικά και να μην απαντώ για να δίνω χώρο στην πολιτική. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, και ιδίως το δημοσίευμα για τον Αλέξη Τσίπρα ήταν στα όρια της προβοκάτσιας μία μέρα πριν από τις εκλογές και έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα αποστέλλω εξώδικο στο σάιτ και τους ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα είχα επαφές όλο αυτό το διάστημα. Δεν μπορούν να γράφονται τέτοια πράγματα, τόσα ψέματα» τόνισε.