Τη πλήρη διαφωνία του με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις διαδικτυακές χυδαιότητες του Νίκου Παππά εξέφρασε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του κόμματος, Συμεών Κεδίκογλου, καθώς, όπως είπε, προσπάθησε να τον δικαιολογήσει.

Ο Συμεών Κεδίκογλου έκανε χαρακτηριστικά λόγο για «καταγώγιο Τρούμπας του '50» και διαλόγους μαφίας, εστιάζοντας όχι μόνο στο «μπάτσος», όπως αποκάλεσε ο Νίκος Παππάς αστυνομικό στο διαδίκτυο, αλλά κυρίω στην αποτροπιαστική φράση «να ψοφήσει ό,τι αγαπάς». «Ποια κοινή αξία μπορώ να έχω εγώ με αυτό, που είμαι στο ίδιο κόμμα;», είπε.

Δεν δικαιολογείται ένας εκλεγμένος άρχοντας να μιλάει έτσι,  συνέχισε ο Συμεών Κεδίκογλου, συμπληρώνοντας: «Ντράπηκα και δεν μπορούσα να ακούσω όλο το ηχητικό». «Αυτή η γλώσσα δεν θυμίζει πεζοδρόμιο, αλλά καταγώγιο Τρούμπας του ’50», συνέχισε και κάλεσε ο εισαγγελέας και το ευρωκοινοβούλιο να επέμβουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Κουμουνδούρου είχε δώσει πλήρη κάλυψη στον ευρωβουλευτή της Νίκο Παππά και τις διαδικτυακές επιθέσεις του, κάνοντας λόγο για «πληρωμένα της πιστόλια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για δολοφονία χαρακτήρα».