Άγρια κόντρα ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Πέμπτης, μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου με αφορμή την απόφαση του ΚΚΕ να καλέσει σε λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, εφόσον δεν συμμετέχει η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η βουλευτής του ΚΚΕ και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέβασαν αρκετά τους τόνους με τη Λιάνα Κανέλλη να λέει ότι «οι μισοί προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ χριστιανή μου» και τη Νάντια Γιαννακοπούλου να κάνει λόγο για συνωμοσία κατά του κόμματός της.

Αναλυτικά ο διάλογος:

-Νάντια Γιαννακοπούλου: Μα στρώνουν το χαλί στη δεξιά. Το χαλί στρώνετε.

-Λιάνα Κανέλλη: Θα με αφήσεις να μιλήσω;

-Νάντια Γιαννακοπούλου: Βεβαίως, αλλά κι εσείς πριν κάνατε παρέμβαση.

-Λιάνα Κανέλλη: Δεν παρενέβην, μίλησα γιατί κάναμε διάλογο. Τώρα πάω να μιλήσω και μιλάς από κάτω. Αν έχεις κάτι να μου πεις πες το μου.

-Νάντια Γιαννακοπούλου: Σας λέω λοιπόν ότι στρώνετε ξεκάθαρα το χαλί στη Νέα Δημοκρατία, με την απόφασή σας, στον δεύτερο γύρο να ρίξετε ή άκυρο ή λευκό.

-Λιάνα Κανέλλη: Πρόσεξε μην σκοντάψεις στο χαλί. Αν μιλάς πολιτικά μην μιλάς για τα χαλιά, γιατί τα χαλιά χρειάζονται και καθάρισμα.

Λίγη ώρα αργότερα, η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε ότι η απόφαση του ΚΚΕ για λευκό ή άκυρο είναι συνωμοσία. «Κούνα μου και το δάχτυλο. Οι μισοί προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ χριστιανή μου», απάντησε η Λιάνα Κανέλλη.

Στη συνέχεια, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και ενώ μιλούσε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, διέκοψε για να πει πως «όλοι πάντως ασχολούνται και χτυπάνε το ΠΑΣΟΚ. Κάτι δείχνει αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον». «Σήμερα πραγματικά είστε σε αγαστή σύμπνοια», είπε αναφερόμενη στον Μάκη Βορίδη και την Λιάνα Κανέλλη, η οποία με τη σειρά της απάντησε «έχεις καταντήσει ανέκδοτο με την επαναληπτικότητα αυτού του πράγματος».