Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, να είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση και δημοσκοπικά να οδεύει για την τρίτη θέση, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει πραγματικά διασκεδαστικές αναρτήσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Χ». 


Την ίδια ημέρα που σύσσωμο το κόμμα επιτίθεται στον ίδιο με αφορμή την πρωτοβουλία του για δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές στελεχών, ο ίδιος δημοσίευσε ανάρτηση στο «Χ», όπου φαντασιώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αντιγράφει! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σερί εκλογικές νίκες, ρεκόρ διαφοράς από τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, μακρά πολιτική διαδρομή, σημαντικά επιτεύγματα στη διακυβέρνηση της χώρας και ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ζήλεψε τον.. Στέφανο Κασσελάκη, έναν τύπο χωρίς καμία πολιτική διαδρομή, ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις που οδηγεί ένα κόμμα σε διάλυση. Σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα περιοδεία στην Κερατέα και πήγε σε ένα Super Market για να δει το νέο μέτρο της μόνιμης μείωσης τιμής, διότι…ο ίδιος χθές έκανε επίσης περιοδεία απροειδοποίητα στην Πελοπόννησο και ζήλεψε!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρισε με περιοδείες την Ελλάδα ίσως όσο κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός και Πρωθυπουργός αλλά σήμερα έκανε περιοδεία επειδή... αντέγραψε τον Στέφανο Κασσελάκη. Πραγματικά δεν θέλουμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο μυαλό του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά καλό είναι οι συνεργάτες του να τον προστατεύουν από τέτοιες αναρτήσεις διότι τέτοια λογικά άλματα που φτάνουν στο όριο της γελοιότητας δεν τα έκανε ούτε ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας.


Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: