Δεν έχει όριο η πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας των Τεμπών από τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να... κλείνει ραντεβού στην Μαρία Καρυστιανού για να βγει στα κανάλια πριν τις ευρωεκλογές, θεωρώντας ότι με αυτό το χυδαίο τρόπο θα χάσει ψήφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα κερδίσει ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε για πολλοστή φορά τα Τέμπη και σχεδόν θυμωμένος κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης να βγάλουν την Μαρία Καρυστιανού πριν τις ευρωεκλογές για να θυμίσουν στον κόσμο την τραγωδία. Μάλιστα είναι τέτοιος ο πανικός και η χυδαία εκμετάλλευση όπου δεν δίστασε να παραστήσει τον γραμματέα της κ. Καρυστιανού, λέγοντας ότι θα της κανονίσει ραντεβού με τα κανάλια ώστε να μιλήσει πριν την κάλπη της 9ης Ιουνίου: «Να βγει η κυρία Καρυστιανού πριν τις ευρωεκλογές λοιπόν. (...) θα τις μεταβιβάσω λοιπόν ότι έχει πρόσκληση από εσάς για να μιλήσει». Φυσικά η δημοσιογράφος απάντησε «πολύ ευχαρίστως», ακούγοντας έκπληκτη τον Στέφανο Κασσελάκη να εκμεταλλεύεται με τέτοι ξεδιάντροπο τρόπο μια τραγική μάνα σε προεκλογική συνέντευξη.

Λίγο πριν η Φαίη Μαυραγάνη που έπαιρνε συνέντευξη από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ακούγοντας έκπληκτη τον Στέφανο Κασσελάκη σε τραμπικό ύφος να κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης ότι δεν προβάλλουν αρκετά την Μαρία Καρυστιανού, 1,5 έτος μετά την τραγωδία των Τεμπών, απάντησε καταλλήλως στις χυδαιότητες αναφέροντας ότι έχουν καλέσει δεκάδες φορές σε συνέντευξη την κ. Καρυστιανού ενώ αυτές τις ημέρες έκαναν και ρεπορτάζ την επιστολή που έστειλε προς τον Πρωθυπουργό. Ο δε Στέφανος Κασσελάκης συνέχιζε να μιλά για τα Τέμπη σε μια θλιβερή προσπάθεια να επαναφέρει διαρκώς τη συζήτηση στην τραγωδία για μικροπολιτικά οφέλη. Άλλωστε η αλά καρτ ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών κατ'επάγγελμα ευαίσθητων είναι γνωστή, καθώς όλες τις τραγωδίες που συνέβησαν επί ημερών τους τις διέγραψαν από το νου τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συκοφάντησαν τα θύματα ενώ συστηματικά διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας για να διεγείρουν το κοινό αίσθημα.

Φανταστείτε λοιπόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το παίζει γραμματέας σε συγγενείς θυμάτων στο Μάτι, στην Μάνδρα ή στην Μαρφιν και να τους κλείνει σε ζωντανή σύνδεση ραντεβού για να βγουν στα κανάλια. Τους περισσότερους από τους οποίους συγγενείς αυτών των τραγωδιών, όλως τυχαίως, δεν τους θυμάται κανένας. Και μάλιστα να το κάνει με σκοπό να μιλήσουν πριν τις εκλογές, μπας και κερδίσει καμία ψήφο. Θα είχαν πέσει να τον φάνε οι πάντες αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης έχει από τη μια το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη την «ελαφριά» αντιμετώπιση ενός τύπου που ασχολείται περισσότερο με τα πρωϊνάδικα, τα μπουζούκια και το lifestyle, παρά με την πολιτική. Σε κάθε περίπτωση αυτή η χυδαία εκμετάλλευση συνήθως γυρνάει μπούμερανγκ και στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να το είχαν διδαχθεί αυτό εδώ και πολύ καιρό.

Ακολουθούν αποσπάσματα της σχετικής συνέντευξης Κασσελάκη από χρήστες του Χ: