Με δεδομένο και το προσωπικό του ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα και ειδικά για την κτηνοτροφία, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα Ιωάννινα όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, έστειλε σαφές μήνυμα για “δικαιοσύνη” ώστε να αναδειχτεί ο κλάδος.

Συγκεκριμένα κατά την επίσκεψή του σε παραγωγικές μονάδες και εργαστήρια που συνδέονται με τον πρωτογενή τομέα και την τεχνολογία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει τις επιχειρήσεις αρωγούς στην προσπάθεια για την ανάδειξη του ελληνικού brand, ταυτόχρονα, όμως, όπως συμπλήρωσε, “θέλουμε δικαιοσύνη”.

Για να προσδιορίσει στη συνέχεια, με σαφήνεια, τι σημαίνει αυτό, “δείχνοτνας” έτσι και τις νέες αποκαλύψεις για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος έλαβε επιστρεπτέες προκαταβολές για την επιχείρηση που διαχειρίζεται την Βίλα στην Πάρο. “Δικαιοσύνη σημαίνει να εισπράττουν τις επιδοτήσεις αυτοί που πραγματικά τις δικαιούνται”, είπε εμφατικά.

Και συνέχισε: “Δικαιοσύνη σημαίνει επίσης η φέτα η οποία πωλείται ως πραγματική φέτα, να μη βρίσκει ανταγωνισμό από άλλες “φέτες” που είναι φέτες μόνο κατ’ όνομα, διότι δεν πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις οι οποίες ορίζονται από την προστασία της ονομασίας προέλευσης”.