Το δικό της μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής στέλνει η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. «Στο χαμόγελο των ανθρώπων της γενιάς μου, σήμερα, ενσαρκώνεται όμως και η ευθύνη της επόμενης μέρας. Η ευθύνη να προχωρήσουμε ακόμα πιο σταθερά, ακόμα πιο τολμηρά. Και μόνο μπροστά!» σημειώνει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γράφει αναλυτικά: 

«Ένα ιστορικο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία, ένα ιστορικο αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Χθες, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αναγνώρισαν την αλματώδη πρόοδο, τις γενναίες μεταρρυθμίσεις, αλλά και τον στέρεο βηματισμό της χώρας μας στα ευρωπαϊκά fora. Κεκτημένα της τελευταίας τετραετίας που μόνο μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση μπορεί να διαφυλάξει. Μια κυβέρνηση που οι πολίτες θέλουν να έχει ορίζοντα τετραετίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θέλω, όμως, να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στη γενιά μου. Στις νέες και νέους που δεν παρασύρθηκαν από όσους δεν είχαν πρόταση για το αύριο τους. Ένα προσωπικό στοίχημα του Kyriakos Mitsotakis που τους κοίταξε στα μάτια, διέλυσε την αμφιβολία και την καχυποψία τους και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους.

Και είναι αυτή ακριβώς, η εμπιστοσύνη που δικαιώνει την πίστη του στις δυνατότητες μας και την επιλογή του να συνδιαμορφώσει μαζί με μας την Ελλάδα των ονείρων μας.

Στο χαμόγελο των ανθρώπων της γενιάς μου, σήμερα, ενσαρκώνεται όμως και η ευθύνη της επόμενης μέρας. Η ευθύνη να προχωρήσουμε ακόμα πιο σταθερά, ακόμα πιο τολμηρά. Και μόνο μπροστά!»