Άλλα δύο θύματα αφήνει πίσω της η κακοκαιρία Daniel, καθώς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν βρεθεί δύο νεκρές γυναίκες από διασώστες στην Καρδίτσα, η οποία φαίνεται πως έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Μέχρι στιγμής, οι νεκροί από την κακοκαιρία είναι 6. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο ηλικιωμένες γυναίκες, οι οποίες ανασύρθηκαν νεκρές, η καθεμία στο σπίτι της, στην Αστρίτσα Καρδίτσας. 

Τα θύματα της κακοκαιρίας μέχρι τώρα 

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, βρέθηκε νεκρός και ένας κτηνοτρόφος σε ρέμα, κοντά στο Πετρωτό Δομοκού Φθιώτιδας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέσυραν τη σορό του άντρα ο οποίος στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο ηλικίας 51 ετών. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o κτηνοτρόφος είχε φύγει νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να φροντίσει τα ζώα του, πριν εκδηλωθούν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και από τότε δεν είχε δώσει ίχνη ζωής.

Χθες, Τετάρτη, έχασε τη ζωή του ένας 82χρονος, ο οποίος αγνοείτο, εξαιτίας της καταστροφικής κακοκαιρίας που πλήττει διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας τις τελευταίες μέρες. Η σορός του εντοπίστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αφού καταπλακώθηκε από όχημα. Επίσης, χθες ανασύρθηκε νεκρή 87χρονη στη Μαγνησία, ενώ, το πρωί της Τρίτης έχασε τη ζωή του στη συνοικία της Αγίας Αικατερίνης στον Βόλο ένας 51χρονος, το πρώτο θύμα του Daniel, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο που υποχώρησε από τα ορμητικά νερά.