Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 ήχησε στα κινητά των κατοίκων της περιοχής Φαρκαδόνα, αλλά και στη Λάρισα, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel στην περιοχή. Το μήνυμα τους προειδοποιεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών, καθώς αναμένεται να εκδηλωθούν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στις περιοχές τους. 

Επίσης, να σημειωθεί ότι νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο δήμος Λαρισαίων κάλεσε όσους πολίτες βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού Πηνειού που περικλείεται από την κοίτη του ποταμού ως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και από τη γέφυρα της Νέας Σμύρνης ως τον Βιολογικό καθαρισμό στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, να απομακρυνθούν για προληπτικούς λόγους, καθώς παρατηρήθηκε ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα νερού του ποταμού. 

Ειδικότερα, καλούνται να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, όσοι διατηρούν μονάδες με ζώα, μικρές επιχειρήσεις κλπ, όλοι όσοι βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή. Για αυτόν τον λόγο έφτασε και μήνυμα του 112 στους κατοίκους του δήμου, το οποίο τους προειδοποιεί για κίνδυνο υπερχείλισης του ποταμού και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.