Μήνυμα νίκης του Ισίδωρου Μάδη έστειλε η κατάμεστη πλατεία Παιανίας, από όπου έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο Δήμαρχος Παιανίας.

«Τη σημερινή μέρα θα την θυμάμαι πάντοτε» είπε απαντώντας στο χειροκρότημα των 600 και πλέον δημοτών που κατέκλυσαν από νωρίς την πλατεία.

«Εδώ σήμερα, από την πλατεία της Παιανίας, θέλω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή την εμπιστοσύνη δεν θα την προδώσω ποτέ» δεσμεύθηκε ο Δήμαρχος Παιανίας.

Ο Ισίδωρος Μάδης διέλυσε τα fake news των αντιπάλων του με στοιχεία παρουσιάζοντας με στοιχεία την εξέλιξη κρίσιμων έργων.

Για την αποχέτευση, ενημέρωσε πως η προγραμματική έχει υπογραφεί ενώ ο προϋπολογισμός του έργου αυξήθηκε στα 27.000.000€ για να γίνουν δωρεάν οι συνδέσεις.

Για τα γυμνάσια θύμισε πως από το 2017 όφειλαν να έχουν κάνει μελέτη στατικής επάρκειας αλλά αδιαφορούσαν και υπενθύμισε ότι ο εργολάβος είναι ήδη μέσα και το έργο θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Για την οδοποιία στα Γλυκά Νερά εξήγησε ότι υπάρχει ανάδοχος του έργου και το επόμενο διάστημα υπογράφεται η σύμβαση, «ένα έργο 2.600.000€ για 140.000 τετραγωνικά μέτρα δρόμων, το οποίο γίνεται για να καλύψει τη δική τους ανεπάρκεια» όπως σημείωσε.

Για τη μείωση των δημοτικών τελών υπενθύμισε τις «δήθεν εναλλακτικές προτάσεις» που «ταλαιπώρησαν τον Δήμο μέχρι που τους κάλεσε η αποκεντρωμένη διοίκηση απολογούμενους».

kap-0770.jpg

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα όσα διακινούνται για δήθεν αποτεφρωτήριο. «Κατάλαβαν πως οι υποσχέσεις τους δεν πείθουν κανέναν. Και επιστράτευσαν την τρομολαγνία Φαντάζομαι λάβατε και εσείς μηνύματα σχετικά με τη δήθεν αποτέφρωση. Άλλοι λένε αποτέφρωση νεκρών άλλοι αποτέφρωση αποβλήτων. Ούτε σε αυτό δεν συμφωνούν. Αρκετά με την παραπληροφόρηση:

Στην Παιανία δεν υπάρχει χώρος για Κέντρο Αποτέφρωσης.

Κατηγορηματικά! Ούτε και τέθηκε ποτέ προς συζήτηση αυτή η πιθανότητα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας.

Για τους Ρομά στον κάμπο της Παιανίας επανέλαβε πως «δεν τολμούν καν να πουν ότι είναι ιδιοκτήτες γης. Ότι κάποιοι τους πούλησαν γη. Ποιοι αλήθεια; Αυτή τη συζήτηση θέλουν να την ανοίξουμε; Με ονοματεπώνυμα; Ο Δήμος Παιανίας, εγώ προσωπικά, υπερασπιζόμαστε τη νομιμότητα. Εχουμε κάνει όσα ο νόμος προβλέπει. Και το ίδιο θα κάνουμε».

«Σας λένε ότι θα βεβαιώσουμε τις οφειλές. Σας λένε ψέματα. Οι πολίτες θα πληρώσουν όταν και αν πρέπει» συνέχισε.

«Υποτιμούν τους πολίτες. Υβρίζουν, λασπολογούν, σας υποτιμούν. Με την ψήφο σας την Κυριακή είμαι σίγουρος ότιθα τους βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Θα τους στείλετε το δικό σας μήνυμα» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Μάδης.

kap-0924.jpg

Ο Δήμαρχος Παιανίας έκανε αναφορά στα όσα ολοκληρώθηκαν την τρέχουσα δημοτική περίοδο, όπως:

- ο σχεδιασμός της δημοτικής συγκοινωνίας ανακοινώνοντας πως τα λεωφορεία θα είναι στους δρόμους αρχές του 2024

- το νέο δημαρχείο για το οποίο την Πέμπτη υπογράφηκε η σύμβαση για τις εκσκαφές και ξεκινά επιτέλους η κατασκευή

- η ανάπλαση της πλατείας Κορυτσάς με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

- τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια που ξεκαθαρίζουν οριστικά τις χρήσεις γης αλλά και την αναθεώρηση του ΓΠΣ.

- τα Ολυμπιακά Ακίνητα που εντάχθηκαν στον κρατικό σχεδιασμό για αξιοποίησή τους με τον Δήμο Παιανίας να διατηρεί τα δικαιώματα του στο χώρο αλλά και συμμετοχή στη διοίκηση του φορέα.

- το 5ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας μετά την ένταξή του στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Το πρώτο σχολείο που θα ανεγερθεί στον δήμο μετά από 20 και πλέον έτη αλλά και την ανέγερση δύο επιπλέον σχολικών κτιρίων: Του 3ου Νηπιαγωγείου Γλυκών Νερών και του 4ου Νηπιαγωγείου Παιανίας όπως και του ειδικού σχολείου για παιδιά με αναπηρία.

«Κάθε μου δέσμευση γίνεται πράξη. Έγιναν πολλά, σε κάθε επίπεδο της καθημερινότητας, αλλά έχουν να γίνουν ακόμα περισσότερα» τόνισε ο Ισίδωρος Μάδης παρουσιάζοντας τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου με δεκάδες ώριμες μελέτες: Για το Σπήλαιο Κουτούκι, για τον φωτισμό της οδού Ονείρων, για την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων με νέας τεχνολογίας ΤΥΠΟΥ LED, για αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και στις δύο δημοτικές ενότητες, για έργα υποδομών και διανοίξεις,

νέο παιδικό Σταθμό στο Μιχούλι, NetMetering στην παλιά χωματερή για τη μείωση του ενεργειακού κόστους στα δημοτικά κτίρια, για την κατασκευή πολιτιστικών κέντρων στο μύλο του Φριτς και στο Φούρεσι, τη συνολική ανάπλαση του ιστορικού κέντρου Παιανίας και νέο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Παιανίας.

kap-1200.jpg

«Είναι μερικά πράγματα που σχεδιάζονται καιρό και δεκάδες άνθρωποι δουλεύουν πάνω σε αυτά. Θέλω, λοιπόν, να αναφερθώ στους πρώην δημάρχους Παρασκευά Παπακωστόπουλο και φυσικά Δημήτρη Δάβαρη, οι οποίοι έριξαν τα θεμέλια σε πολλά έργα και οραματίστηκαν πράγματα που δρομολογούμε εμείς σήμερα» επεσήμανε ο Ισίδωρος Μάδης αποτίοντας φόρο τιμής στους πρώην δημάρχους.

«Στις 8 Οκτώβρη αποφασίζουμε κυριολεκτικά για τη ζωή μας, τα επόμενα πέντε χρόνια. Σας ζητάω να μας δώσετε ισχυρή και καθαρή εντολή, από την πρώτη Κυριακή. Σας ζητώ να συνεχίσουμε μαζί» κατέληξε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.