Με το... αριστερό ξεκίνησε η Αχτσιόγλου για την προεδρία κι ας προσπαθούν τα μέσα της διαπλοκής να τη «θεοποιήσουν»: ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο Ωδείο Αθηνών και όχι στα συλλογικά όργανα. Πάλι καλά που δεν βγήκε και σε κάνα μέσο ενημέρωσης να το πει. Κατά τα λοιπά σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες και τα κομματικά όργανα. 

Η πρεμούρα και οι... λωτοφάγοι 

Πάντως, η πρεμούρα κάποιων διαπλεκόμενων μέσων ενημέρωσης να πείσουν το φιλοθέαμον κοινό τους ότι η -κατά τα άλλα συμπαθής- Έφη Αχτσιόγλου αποτελεί τη «μοναδική λύση» για τον ηττημένο στρατηγικά ΣΥΡΙΖΑ, είναι αξιοσημείωτη, μπορεί και αξιοπερίεργη. 

Αλήθεια, χθες «γεννήθηκε» στον ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική η κ. Αχτσιόγλου;
Άραγε πού ήταν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκιζε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση;
Αλήθεια, το ίδιο πρόσωπο δεν είναι που έλεγε ότι η κανονικότητα δεν ταιριάζει στην Αριστερά;
Αλήθεια, η κ. Αχτσιόγλου δεν ήταν στο υπουργείο Εργασίας, όταν ο πολιτικός της προϊστάμενος Γιώργος Κατρούγκαλος πετσόκοβε, με την προσωπική διαφορά, τις συντάξεις;
Άραγε, πού ήταν η κ. Αχτσιόγλου όταν η... λαοπρόβλητη κυβέρνηση του Τσίπρα έκοβε οριζοντίως και καθέτως τους μισθούς; Διαμαρτυρήθηκε ποτέ της ή μήπως για να παραμείνει στην υπουργική θέση που της είχε δώσει ο Τσίπρας επέλεξε τη σιωπή; 

Κοντολογίς, καλές οι αγιογραφίες που της φτιάχνουν τα μέσα ενημέρωσης εκείνα που τη βλέπουν ως «πασιονάρια» του ΣΥΡΙΖΑ, καλή και η προσπάθεια της ίδιας να πείσει τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει ευθύνες για την καταστροφική περίοδο που κυβερνούσαν, αλλά η Ελλάδα είναι μικρό χωριό και όλοι γνωριζόμαστε.