Η Αθήνα υποδέχεται το Μillennium- Εικόνες από μια άλλη εποχή (vid)

by news

Λίγο πριν το 2020 μας αποχαιρετήσει και δώσει τη θέση του σε μια νέα χρονιά , το 2021, μια χρονιά που ελπίζουμε και ευχόμαστε όλοι να είναι πιο αισιόδοξο και πιο καλό μαζί μας, γυρνάμε το χρόνο πίσω σε μια άλλη εποχή σε σε μια Αθήνα πιο αισιόδοξη με δήμαρχο τότε τον Δημήτρη Αβραμόπουλο με πρωταγωνιστές το Μίκη, το Μάνο και τη Μελίνα.

Η πρωτοχρονιά του 2000 ήταν για όλους μας μια αξέχαστη Βραδιά. Παραμονή του Millennium και η Ελλάδα με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο τιμόνι της Δημαρχείας της Αθήνας γιόρταζε με τα πιο όμορφα πυροτεχνήματα και με τις πιο όμορφες μελωδίες.

Ο Μίκης Θεοδωράκης έδινε το ρυθμό και ο Μάριος Φραγκούλης με την μοναδική του φωνή έδινε στις μελωδίες χρώματα και εικόνα.

Ο ιερός βράχος της Ακρόπολης εκείνη τη βραδιά μεταμορφώθηκε και χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Αθηναϊκό ουρανό και μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές.

Σίγουρα εκείνη  η βραδιά θα μείνει αξέχαστη για χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια ανθρώπους, αξέχαστη όμως θα μείνει και η φετινή, για άλλο λόγο φυσικά αλλά, αυτή τη βραδιά που μένουμε στο σπίτι μας να είναι μια ευκαιρία να ανατρέξουμε σε εκείνη τη βραδιά που η Αθήνα ταξίδευε την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα