Το αίμα νερό δεν γίνεται κι ως εκ τούτου ο Στέφανος Κασσελάκης και η εκπρόσωπός του, προσωρινά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, με δηλώσεις τους… συμπαρίστανται στους προστατευόμενους μέχρι χθες ψευδομάρτυρες της σκευωρίας Novartis. Εύκολα όμως γίνεται χυλός όπως αποδεικνύει το σκεπτικό των δηλώσεων τους. Ο εν δυνάμει πρόεδρος του νέου κόμματος μας είπε ότι η απόφαση ελλοχεύει κινδύνους για το… θεσμό βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τους δύο ψευδομάρτυρες με τους ανθρώπους των οποίων η ανωνυμία πραγματικά πρέπει να προστατεύεται όταν καταθέτουν για υποθέσεις ναρκωτικών, trafficking και κρατικής διαφθοράς. 

Η Θεοδώρα από την πλευρά της δια της γνώριμης συριζαϊκής τακτικής σπίλωσης άφησε βαριά υπονοούμενα για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για χρηματισμό. Επί της ουσίας τόσο ο… πρόεδρος όσο και η… εκπρόσωπος του, που υποτίθεται ότι κομίζουν νέα ήθη, γράφουν στα παλιά του τα παπούτσια ο μεν και στις γόβες της η δε της αποφάσεις της δικαιοσύνης και εκδίδουν δικές τους!

Πάντως, τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος θα στραφούν δικαστικά κατά της κας Τζάκρη. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, που ως απόδημος δεν είχε σχέση με τη σκευωρία, θα βρεθεί να κάνει παρέα με όσους από το ΣΥΡΙΖΑ και τη «θυγατρική» του Νέα Αριστερά… κάτι είχαν ακούσει για τη σκευωρία Novartis. Μεταξύ μας καλύτερο ξεκίνημα για τον… «Ταύρο» δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Πάντα τέτοια…

Easy Writer