Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτήν τη φορά η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ίσως ακολουθώντας σχετικές πρωτοβουλίες της Έφης Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό του «ΣΚΑΙ», οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κορυφωθούν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, καθώς η επίσημη νεολαία του κόμματος πρόκειται να ανακοινώσει συντεταγμένα την αποχώρησή της από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτό ίσως συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα και ακολουθήσει ανάλογες ανακοινώσεις της Έφης Αχτσιόγλου και της ομάδας της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την Κυριακή θα συνεδριάσουν περίπου 1.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πυρήνας υποστηρικτών της Έφης Αχτσιόγλου με τη συμμετοχή σημαντικών βουλευτών του κόμματος, με σκοπό να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι αυτήν τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι να αποφασίσουν και αυτοί αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οριστική ρήξη νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και Στέφανου Κασσελάκη

Ούτε τυχαίο είναι ότι κατά τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι και να κατέβει στην πορεία μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος άλλωστε παραβρέθηκε ελάχιστα μόνο για τις φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες αποχώρησε από το κόμμα και η νεολαία της «Ομπρέλας» με μία σκληρή ανακοίνωση κατά του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτήν αποκαλούν τον Στέφανο Κασσελάκη ως τυχοδιώκτη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποστηρίζουν ότι η τοξική ηγετική ομάδα του νέου Προέδρου σκόπιμα εξαπολύει επιθέσεις στο κυβερνητικό έργο του Αλέξη Τσίπρα και κυνηγά στελέχη του κόμματος, καθώς επιθυμούν τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Καταλήγουν δε με τη φράση: «Η τοξικότητα όμως δεν μπορεί να κουκουλώσει την πολιτική ένδεια.» 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΣΥΡΙΖΑ και φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης στο τέλος θα μείνει μόνο με τον Παύλο Πολάκη και την Δώρα Αυγέρη, οι οποίοι θα πανηγυρίζουν ουσιαστικά τη διάλυση του κόμματος.