Ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, Σωκράτης Φάμελλος, ακολουθώντας το δόγμα του Γκαίμπελς, λασπολογεί χυδαία τη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την για οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης για τα Τέμπη

Ειδικότερα, ο Γκαίμπελς έλεγε πως «όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται». Αυτό το ρητό έχουν υπόψή τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συντονισμένα προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να πείσουν για ποινικές πολιτικές ευθύνες και οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης. 

Ο κ. Φάμελλος παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας 98,4 FM, με τις θέσεις του να μονοπωλεί το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και η προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης.

Επιρρίπτει ποινικές ευθύνες

Ο κ. Φάμελλος επιρρίπτει ευθύνες: «Το έγκλημα των Τεμπών θα μας απασχολήσει για πάρα πολύ καιρό, είναι βαθιά αποτυπωμένο στην κοινωνική συνείδηση. Η κοινωνία έχει την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει ευθύνες κυβερνητικών στελεχών και αναφέρομαι συγκεκριμένα στις ευθύνες Καραμανλή, Καραγιάννη για το δυστύχημα και Τριαντόπουλου για το μπάζωμα που οδήγησε στην απώλεια πειστηρίων.

Παράλληλα με την προσπάθεια συγκάλυψης η κυβέρνηση υλοποιεί και ένα σχέδιο αμνήστευσης των πολιτικών προσώπων, των δικών της παιδιών. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα από την δήλωση του κυρίου Βορίδη στη Βουλή, πριν καν κατατεθεί η πρότασή μας, ότι θα απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση για προκαταρκτική επιτροπή για τις ευθύνες του κ. Καραμανλή.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε να συζητήσει την δικογραφία της ευρωπαίας εισαγγελέα που ήρθε στη Βουλή και ζητούσε διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του του κ. Καραμανλή σε βαθμό κακουργήματος, για τη σύμβαση 717 για τη τηλεδιοίκηση στον σιδηρόδρομο» τόνισε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στο δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας 98,4 FM και στο δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγγώνη.