«Όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, θα είμαι στην πολιτική», δήλωσε ο Γιώργος Κύρτσος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη, συμπληρώνοντας ότι στη συνάντηση που είχε «με τον κ. Κασσελάκη στις Βρυξέλλες μού έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Επιπλέον το Renew Europe, η πολιτική ομάδα στην οποία ανήκω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει την ίδια προσέγγιση μαζί του σε θέματα κράτους δικαίου, καταγγελίας παρακρατικών μεθοδεύσεων, αντιμετώπισης διακρίσεων. Υπάρχει λοιπόν και κοινή ατζέντα».

Δεν θα μπορούσε να κάνει πιο σαφές ότι λιγουρεύεται θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές του Ιουνίου.

Ξενάγηση

Ο Κασσελάκης πήγε ξανά στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης. Εκατσε στο καφενείο μαζί τον Αποστολάκη, τον Πολάκη, τον Γιαννούλη και την Τζάκρη για να τους δώσει οδηγίες, ως expert στα οικονομικά όπως αυτοπροσδιορίζεται, στα φλέγοντα ζητήματα που πρέπει να αναδείξουν κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση για τη συζήτηση του Προϋπολογισμού και ακολούθως, συνοδεία της Τζάκρη, επιδόθηκε σε κανονική ξενάγηση του χώρου. Η αλήθεια είναι ότι η Βουλή έχει και μια ιδιάζουσα ρυτοτομία, η οποία θέλει μια κάποια εξοικείωση και η Θεοδώρα Τζάκρη είναι η πλέον ιδανική, καθώς θητεύει στο κτήριο επί μακρόν.