Η αποκάλυψη ήρθε από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Και ποια είναι αυτή;  Ότι ο ίδιος, όπως λογικά και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά, δεν θα τσικνίσει. Γιατί; Λόγω στεναχώριας, μεγάλης στεναχώριας που οφείλεται στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Εντάξει, το ακούσαμε και αυτό. Βέβαια ο Σωκράτης Φάμελλος το είπε στο τέλος της συνέντευξης στο ERTNEWS, αφού πριν είχε σημειώσει πως από την Τετάρτη συζητείται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και κατ' επέκταση κάποιοι θα είναι στην Ολομέλεια. Μόνο που στο τέλος το γενίκευσε. Ο πληθυντικός που χρησιμοποίησε δεσμεύει το σύνολο των μελών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας είναι πρόεδρος.

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει… κομματική πειθαρχία για το τσίκνισμα, αλλά η στεναχώρια που επικαλέστηκε λογικά τους αφορά όλους. Φυσικά και τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Οπότε αν δείτε κάποιον συριζαίο να τσικνίζει κάνει… αντίσταση. Ανήκει ίσως στην εσωκομματική αντιπολίτευση που θέλει να… ρίξει τον επικεφαλής του κόμματος.