Στην προσπάθεια να μαζέψει την απαράδεκτη δήλωσή του αναφορικά με το 112, προσπαθεί να βγάλει άπαντες τρελούς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκαν τα λεγόμενά του στη συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά, στους δημοσιογράφους Χριστίνα Κοραή και Δημήτρη Τάκη. Κατηγόρησε την «Ομάδα Αλήθειας» ως «ημιεπίσημο παρακρατικό δίκτυο παραπληροφόρησης» και κάλεσε τους οικονομικούς εισαγγελείς να προβούν σε έρευνα των οικονομικών τους, για να «βρεθεί πως χρηματοδοτούνται οι βούρκοι της παραπληροφόρησης».

Τι δήλωσε ο κ. Γιαννούλης

Χρήστος Γιαννούλης: «Παραποίησαν τα λεγόμενά μου κύριε Τάκη. Μίλησα για "φρου-φρου κι αρώματα" για το θέμα της επικοινωνίας, που περιελάβανε τον τρόπο που παρουσιάζουν το 112, κι εμφάνισαν ότι εγώ αποκάλεσα το 112 "φρου-φρου κι αρώματα", ενώ μιλούσα στον κύριο Λαζαρίδη, για την επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας».

Αυτό που δεν λέει όμως ο κ. Γιαννούλης, είναι ότι στην προχθεσινή του συνέντευξη στον Real FM, δεν εξανέστη μόνο ο κ. Λαζαρίδης, αλλά και οι δημοσιογράφοι Νίκος Χατζηνικολάου και Αντώνης Δελατόλας.  Μάλιστα, όταν ο κ. Λαζαρίδης τον προέτρεψε επανειλημμένως να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη δήλωση, ο κ. Γιαννούλης απάντησε ότι «με δηλώσεις μετανοίας, δε γίνεται διάλογος», μη θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς είπε.

Το επίμαχο ηχητικό

Την επίμαχη έκφραση περί δηλώσεων μετανοίας θα ακούσετε στο 0:54