Για ακόμα μία φορά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν μάσησε τα λόγια του και σχολιάζοντας το σημερινό επεισόδιο, μεταξύ Φλώρου - Γραμμένου, τόνισε πως: «Εάν έχει μιλήσει έτσι για την μητέρα του συναδέλφου του μέσα στην Ολομέλεια, να διαγραφεί από το κόμμα του και να τιμωρηθεί από την Βουλή».

Σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα Χ, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε «Διαβάζω με φρίκη και μαθαίνω από τους παρόντες συναδέλφους τα άσχημα γεγονότα, που συνέβησαν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής· μεταξύ των βουλευτών Φλώρου και Γραμμένου (πρώην των Σπαρτιατών και της Ελληνικής Λύσης).

Χαίρομαι για τα μέτρα κατά του βουλευτού Φλώρου καθώς η βία είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα άνευ ουδεμίας δικαιολογίας, εντούτοις πιστεύω ότι απολύτως καταδικαστέες είναι και οι φράσεις που αποδίδονται από τον βουλευτή Γραμμένο. Εάν πράγματι έχει μιλήσει έτσι για την μητέρα του συναδέλφου του και μάλιστα μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής, πιστεύω πρέπει και να διαγραφεί από το κόμμα του και να τιμωρηθεί από την Βουλή».

Βία είναι και οι ύβρεις

«Οι οικογένειες και ειδικά οι μάνες είναι απολύτως ιερά πρόσωπα και δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα κόμμα, που υποτίθεται έχει τόσο μεγάλη ευαισθησία για τις Χριστιανικές Αξίες, όπως η Ελληνική Λύση, θα υποκριθεί ότι δεν έμαθε τί είπε ο βουλευτής της ενώπιον πολλών άλλων. Βία δεν είναι μόνον η μπουνιά με το χέρι αλλά και η λεκτική βία και οι ύβρεις».

Δείτε την ανάρτηση