Ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος στην επίθεση που δέχθηκε υπέστη σωματικές βλάβες όπως κάταγμα ρινικών οστών και διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης ανακοίνωσε ο συνάδελφός του στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, επικαλούμενος ιατρικό ανακοινωθέν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Γραμμένος υπέστη: κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής, και άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Γραμμένος θα χρειαστεί νάρθηκα ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελο ανάρτησης - ανάπαυσης βραχίονα και συνιστάται αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Την αυτόφωρη διαδικασία κινεί ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, κατά του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, μετά το επεισόδιο στη Βουλή. Η κατηγορία θα είναι βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο Κ. Φλώρος κρατήθηκε στο φρουραρχείο της Βουλής και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου παραμένει μέχρι να οδηγηθεί στην εισαγγελία.