Έκκληση να σταματήσουν οι ταραχές και οι λεηλασίες απηύθυνε η γιαγιά του 17χρονου Ναέλ, ο οποίος δολοφονήθηκε από πυρά αστυνομικού την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι

«Σε αυτούς που σπάνε, τους λέω: σταματήστε. Να μην σπάσουν τις βιτρίνες, να μην σπάσουν τα σχολεία, τα λεωφορεία. Σταματήστε, οι μαμάδες είναι αυτές που παίρνουν τα λεωφορεία, οι μαμάδες είναι αυτές που περπατούν έξω» είπε στο δίκτυο BFMTV. 

«Θέλουμε αυτοί οι νέοι να μείνουν ήσυχοι. Ο Ναέλ, είναι νεκρός. Η κόρη μου είχε ένα μοναχοπαίδι, είναι χαμένη πια, τελείωσε. Η κόρη μου δεν έχει πια ζωή. Και εμένα, με έκαναν να χάσω και την κόρη μου και τον εγγονό μου» πρόσθεσε. 

Η γιαγιά του 17χρονου μίλησε για δύο αστυνομικούς που τον χτύπησαν με τον υποκόπανο του όπλου τους στο κεφάλι πριν δεχτεί τα φονικά πυρά. «Ραγίζει η καρδιά μου. Αυτός μου πήρε τον εγγονό μου. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πληρώσει, όπως όλοι. Αυτοί που σπάνε, που χτυπούν τους αστυνομικούς θα τιμωρηθούν επίσης. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Πιστεύω στη δικαιοσύνη» πρόσθεσε.