Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Παναγιώτη Μπαλτάκο πρόκειται να συναντηθεί αύριο, Τετάρτη 16 Αυγούστου, το απόγευμα, στις 17:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Επίσης, στο κείμενο της ανακοίνωσης επισημαίνεται ότι η συνάντηση με τον κ. Μπαλτάκο, θα πραγματοποιηθεί «σε συνέχεια της επίσκεψης του κ. Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου».

Παρακάτω, παρατίθεται αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Ο πρόεδρος της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, όπως ήδη ανακοινώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, σε συνέχεια της επίσκεψής του στο Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφθεί την Τετάρτη 16/08 στις 17:00 τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.»

Στις 11:00 η σύσκεψη Μητσοτάκη, Τσέφεριν, αρμόδιων υπουργων, ιδιοκτήτων ΠΑΕ

Υπενθυμίζεται ότι αύριο ο πρόεδρος του UEFA έχει προσκληθεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, να συναντηθούν και να συζητήσουν για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.