Την ώρα που επιχειρούσε να πείσει τους εναπομείναντες βουλευτές ότι δεν πειράζει που είναι πλέον 36 και μιλούσε για «ηθική παρουσία που είναι 47» ο Στέφανος Κασσελάκης δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση στους 11 βουλευτές  που βρίσκονται εκτός ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργούν τη δική τους Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Μερικοί δεν σεβάστηκαν τον κώδικα δεοντολογίας, έβαλαν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία. Τα γνωρίζει ο ελληνικός λαός και δεν πρόκειται να το συγχωρήσει» είπε για τους 11 βουλευτές και για τα στελέχη που αποχώρησαν ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα τους κατηγόρησε ότι τους προηγούμενους μήνες δεν έβαλαν πλάτη. Όπως είπε τους προηγούμενους μήνες ήταν εξαφανισμένοι από την κριτική κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να προσθέσει πως «τώρα έχουν πιάσει στασίδι» στα μέσα ενημέρωσης.

Επίσης υποστήριξε ότι «η αλήθεια είναι με το μέρος μας» αλλά η δικαίωση «έχει τους δικούς της χρόνους» για να συνεχίσει επαναλαμβάνοντας τα περί «πατριωτικής» αριστεράς και της αριστεράς «της ευθύνης». Στο σημείο αυτό υποστήριξε πως η κυβερνητική προπαγάνδα «κόλλησε ρετσινιές» στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δήθεν ήμασταν εναντίον της αριστείας και των χαμηλών φόρων».

Ίσως δεν γνωρίζει ότι τα περί αριστείας όπως και τα περί φόρων τα έλεγαν στελέχη της αριστεράς με τον Αλέξη Τσίπρα να επικροτεί αν όχι να τα επαναλαμβάνει και ο ίδιος…