Επίθεση κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας εξαπέλυσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα υποστηρίζοντας παράλληλα τη φραστική επίθεση των… αλληλέγγυων της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και τις κατηγορίες σε βάρος της για το γεγονός πως φωτογραφήθηκε στον φράχτη του Έβρου.

Στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα που συνδέουν τον φράχτη στον Έβρο με το τραγικό ναυάγιο στα διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου, η Πέτη Πέρκα κατηγόρησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως είπε, μιλώντας στον Status fm, καλά έκαναν τα στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ διότι «δεν μπορείς όταν έχεις ένα ναυάγιο να καμαρώνεις για έναν φράχτη».

«Έχουν δίκιο τα παιδιά» δήλωσε η κ. Πέρκα για το γεγονός πως οι… νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας «έπρεπε να ντρέπεσαι που φωτογραφήθηκες στον φράχτη». Είπε μάλιστα πως η φωτογραφία της κ. Σακελλαροπούλου στον φράχτη ήταν πολύ… συμβολική, εννοώντας φυσικά ότι ήταν αρνητική αφού νωρίτερα είχε αποδώσει δίκιο στα… παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι… δομικό. Κυρίως όμως όσα λέγονται, ακόμη και αν κατά διαστήματα ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να δείξει ότι τηρεί κάποιες αποστάσεις, αποτελούν κεντρική γραμμή είτε για λόγους ιδεοληπτικούς είτε για τη συντήρηση του ακραίου κομματικού στρατού που πάντα χρησιμεύει σε δύσκολες εσωκομματικές διεργασίες και εξελίξεις…

Ακούστε το ηχητικό μετά το 14ο λεπτό: