Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μοιάζει σαν να μην ακούει κανέναν και απλά να επιμένει και να κατηγορεί, χωρίς, παράλληλα, να προτείνει λύσεις, αναρτώντας ένα τρίτο κατά σειρά βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για κάτι που έχει ήδη διευκρινιστεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά επανήλθε, λέγοντας πως «δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί!». Νωρίτερα είχε παραπέμψει σε μία δήλωση του κ. Γεωργιάδη που έλεγε ότι δεν μπορούν να έρθουν μόνο από μία χώρα εκατοντάδες χιλιάδες. Βέβαια, στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ο υπουργός δεν κάνει λόγο ούτε για το Πακιστάν, αλλά ούτε και για τον αριθμό 500.000. 

Ωστόσο, υπενθυμίζεται πως έχει διευκρινιστεί ήδη από τον ομόλογο του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη, τον ίδιο, δηλαδή, τον υπουργό Επικρατείας του Πακιστάν πως δεν υπάρχει Διακρατική Συμφωνία με την Ελλάδα για την εισαγωγή Πακιστανών εργατών, προκειμένου να εργαστούν στον κατασκευαστικό κλάδο της χώρας μας. Αντίθετα εξήγησε πως σε συνάντησή τους απλώς διερεύνησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Υπενθυμίζεται, επίσης, πως ο κ. Γεωργιάδης έχει εξηγήσει στη Βουλή ότι Διακρατικές Συμφωνίες είναι σχεδόν έτοιμες με τη Γεωργία, την Ινδία και τη Μολδαβία. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη 

Αναλυτικά αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του:

«Επανέρχομαι διότι εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό.

Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την "Ατζέντα Ισλαμαμπάντ", στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την.

Δε θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί!

Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του "έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές" - αυτοί που βάφτισαν "λαθραίους" αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε "περάστε κόσμε".

Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση:

6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;».