Το γεγονός ότι η χώρα μας δεν διαπραγματεύεται διακρατική συμφωνία για εισαγωγή εργατών με το Παικιστάν, αλλά με άλλες χώρες, επισήμανε μέσα από ανάρτησή του στο X ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις χρηστών στην πλατφόρμα, ανέφερε στην ανάρτησή του ότι οι τρεις χώρες, με τις οποίες διαπραγματεύεται Διακρατικές Συμφωνίες σχετικά με την εισαγωγή εργατικού δυναμικού η Ελλάδα είναι η Γεωργία, η Ινδία και η Μολδαβία. Επίσης, πρόσθεσε ότι διαπραγματεύσεις πραγματοποιούνται και με τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και την Αρμενία. 

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: «Επειδή πολλοί με ρωτούν ποιες είναι οι Χώρες με τις οποίες διαπραγματευόμαστε Διακρατικές Συμφωνίες για εισαγωγή εργατικού δυναμικού είναι οι εξής: Γεωργία, Ινδία και Μολδαβός. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αρμενία. Το Πακιστάν δεν είναι σε αυτές».

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή που ανέβασε ο υπουργός Εργασίας και συνόδευε το κείμενο της ανάρτησής του.