Τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέλος καθώς ένας άλλοτε φανατικός υποστηρικτής του Στεφάνου Κασσελάκη, ο Γιώργος Τσίπρας, είναι πλέον σφόδρα ενοχλημένος με τον νέο πρόεδρο. Και η ενόχληση του έχει να κάνει φυσικά με τα οφίτσια στο κόμμα. 

Μέχρι πρότινος ο Γιώργος Τσίπρας ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Στεφάνου Κασσελάκη ενώ ο τελευταίος τον είχε διορίσει στην θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Μια θέση που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον έλεγχο των βουλευτών και τη διασύνδεση τους με την ηγεσία του κόμματος. Ωστόσο με τον ανασχηματισμό που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στα κομματικά όργανα, ο Γιώργος Τσίπρας έχασε την θέση του και δεν τοποθετήθηκε πουθενά. Και αυτό παρόλο που στήριξε με πάθος τον Στέφανο Κασσελάκη στα κομματικά όργανα, στο συνέδριο και φυσικά δημόσια στα μέσα ενημέρωσης. Αυτό φαίνεται να έχει ενοχλήσει σφόδρα τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος προφανώς και βλέπει ότι η στάση του δεν εκτιμήθηκε από την ηγεσία. Άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα οι τοποθετήσεις του Γιώργου Τσίπρα κρύβουν πλέον καρφιά και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το χειρότερο δε είναι ότι τη θέση του ως διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας την πήρε ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος προέρχεται από το σύστημα του Νίκου Παππά ενώ ήταν πρώην γραμματέας της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και πρώην συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξοργίζει περισσότερο από οτιδήποτε τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζεται να δώσει τη μάχη για την είσοδό του στην ευρωβουλή. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος εξηγεί στους συνομιλητές του ότι για την αντικατάστασή του δεν συνεδρίασε κανένα όργανο, όπως προβλέπεται. Όπως καταλαβαίνετε, μόλις προστέθηκε ακόμη ένα πρόσωπο που αναμένει τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα μετά τα μαντάτα που έρχονται για τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Προσδεθείτε.