Ένας μαρξιστής… μάλαμα στον ΟΠΕΚΕΠΕ!

109

Συνεχίζεται το… αντάρτικο του γενικού διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Μαλάμη, ο οποίος επιμένει να μην παραιτείται από τον Οργανισμό παρά το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έχουν παραδώσει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης τις παραιτήσεις τους.

Βέβαια ο κ. Μαλάμης θεωρεί ότι κάνει… αντίσταση με αυτόν τον τρόπο αφού έτσι κι αλλιώς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «πρωτοβουλίας» Μαρξιστικός Χώρος Μελέτης και Έρευνας (ΜΑΧΩΜΕ).

Ο εν λόγω… επαναστάτης όμως έχει διατελέσει και διευθυντής του γραφείου της πρώην αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου η οποία υπενθυμίζεται ότι είχε αποπεμφθεί από τη θέση της έπειτα από την αποκάλυψη ότι απολάμβανε επίδομα ενοικίου για το σπίτι της που διατηρούσε στο Κολωνάκι.

Είναι προφανές ότι ο κ. Μαλάμης έχει πάρει παράδειγμα από την πρώην Υπουργό του και εξαντλεί κάθε περιθώριο προκειμένου να εισπράξει όσους περισσότερους μισθούς προλαβαίνει, χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τη θέση του.

Εξάλλου, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου η εμμονή του κ. Μαλάμη να παραμείνει στη θέση του εκλαμβάνεται ως δείγμα θαυμασμού προς την πολιτική Μητσοτάκη καθώς δείχνει να έχει πειστεί!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr