Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπολύει μια ακόμη άθλια επίθεση κατά της Δικαιοσύνης και των δικαστικών λειτουργών δείχνοντας ότι η προσπάθεια αποδόμησης του θεσμού αποτελεί για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτική τακτική που κινείται στο πλαίσιο των ορίων που έχει θέσει ο Παύλος Πολάκης με τις προτάσεις του για δεύτερες σχολές.

Μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την έρευνα που έκανε ο Άρειος Πάγος στο πλαίσιο της υπόθεσης των νόμιμων επισυνδέσεων της ΕΥΠ και αυτής που αφορά στις υποκλοπές μέσω του παράνομου λογισμικού Predator. Αγνοώντας, όπως φάνηκε, τα στοιχεία της έρευνας, επιχείρησε μια ακόμη φορά να εγείρει ζητήματα χειραγώγησης των δικαστικών λειτουργών -δικαστών και εισαγγελέων- από την κυβέρνηση.

Μάλιστα επανέλαβε και τα περί έλλειψης εμπιστοσύνης, επικαλούμενος μια ακόμη φορά τον λαό που υποστηρίζει ότι ο ίδιος εκφράζει, προκαλώντας -όπως είναι φυσικό- έντονα ερωτήματα για το τι ακρίβως θέλει να κάνει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει βγάλει δικό του πόρισμα για τις υποθέσεις αυτές. Και όποιος δεν συμφωνεί μαζί του παραδίδεται βορά του διαδικτύου. Τα πληρωμένα συριζοτρόλ που αναλαμβάνουν στο πλαίσιο της τακτικής του πολακισμού να αναπαράγουν όσα λέει ο αρχηγός τους που συνεχίζει εμμονικά να ασχολείται με ένα θέμα που εκτιμά ότι θα πλήξει και θα αποδομήσει την κυβέρνηση.

Η εμμονή του Στέφανου Κασσελάκη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όχι απλά ως ωμή παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης αλλά και ως ένα είδος απειλής και όχι απλά προειδοποίησης για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που επανέλθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ.