Επιθέσεις τραμπούκων που μοναδικό σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, δέχτηκαν περίπτερα του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. 

Με τον γνωστό θρασύδειλο τρόπο τους, και προφανώς κυριευμένοι από πανικό για την επερχόμενη νίκη του κόμματος στις εκλογές, οι γνωστοί - άγνωστοι βάνδαλοι έγραψαν χυδαία συνθήματα και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στο Ελληνικό, στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη και στη Ροδόπη. 

«Ούτε τους φοβόμαστε ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία το μεσημέρι της Δευτέρας, αναφερόμενη στις ζημιές που προκάλεσαν οι τραμπούκοι στα περίπτερά της. Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι οι πράξεις των δραστών «αποδεικνύουν και στον πλέον καλοπροαίρετο πώς (δεν) αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και τον διάλογο».  εξέδωσε ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις επιθέσεις που δέχθηκαν τα εκλογικά της περίπτερα σε Ελληνικό, Ροδόπη, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας με έμφαση πως «οι πράξεις τους α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Χθες το βράδυ, οι γνωστοί θρασύδειλοι τραμπούκοι επιτέθηκαν στα περίπτερα της Νέας Δημοκρατίας στο Ελληνικό, στο Ηράκλειο, στη Ροδόπη και στη Θεσσαλονίκη. Οι πράξεις τους αποδεικνύουν και στον πλέον καλοπροαίρετο πώς (δεν) αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία και τον διάλογο. 

Τους λέμε, για ακόμα μια φορά, ότι ματαιοπονούν, γιατί ούτε τους φοβόμαστε, ούτε πρόκειται να τους φοβηθούμε. Αντίθετα, οι ίδιοι με τις πράξεις τους δείχνουν ότι φοβούνται το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής, που θα είναι μια ακόμα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, μια νίκη των πολιτών και της κοινωνίας. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πουν με τη Δικαιοσύνη.