Σε λίγη ώρα, τα μεσάνυχτα, η προεκλογική εκστρατεία λαμβάνει τέλος και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κλείνει τη μάχη μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok και μάλιστα, λίγη ώρα μετά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα. Ωστόσο, το βίντεο που ανέβασε δεν αφορά κάποιο backstage της ομιλίας, αλλά ήταν το τελευταίο προεκλογικό του μήνυμα στους χρήστες της πλατφόρμας, καλώντας τους να ψηφίσουν ό,τι θέλουν.

Πιο συγκεκριμένα, ευδιάθετος και χαλαρός, ο κ. Μητσοτάκη ανέφερε: «η συμμετοχή σας δίνει τελικά δύναμη στη Δημοκρατία. Προσωπικά πρέπει να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ από την επικοινωνία μας». Ακόμα πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, πρέπει να σας πω ότι και εγώ έμαθα πολλά πράγματα από τις ερωτήσεις σας, οπότε να πω μόνο: Καλή ψήφο και καλή αντάμωση».

«Ψηφίστε ό,τι θέλετε»

Όπως είπε αρχικά στο βίντεο-μήνυμά του: «Πετάγομαι στο fyp σας για να σας πω ότι αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα αυτή της προεκλογικής περιόδου. Για όσους δεν το γνωρίζετε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, αύριο δεν επιτρέπεται καμία προεκλογική δράση. Ήταν μία πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια. Ελπίζω να μη σας κουράσαμε πολύ και ελπίζω και μέσα από το TikTok να ακούσατε κάποια πράγματα για το πρόγραμμά μας, γι’ αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε την επόμενη ημέρα. Προφανώς δεν θα τα επαναλάβω όλα τώρα, αλλά θέλω να σας πω ότι έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο. Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω»

Συνέχισε, λέγοντας: «Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή έχουμε εκλογές και σας ζητώ να ψηφίσετε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε, η συμμετοχή σας δίνει τελικά δύναμη στη Δημοκρατία. Προσωπικά πρέπει να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ την επικοινωνία μας και ειδικά τα backstage βιντεάκια τα οποία είχαμε την ευκαιρία να αναρτήσουμε. Εμείς εδώ πέρα θα είμαστε, θα εξακολουθούμε να τα λέμε και μετά τις εκλογές μέσα από το TikTok. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε, πρέπει να σας πω ότι και εγώ έμαθα πολλά πράγματα από τις ερωτήσεις σας, οπότε να πω μόνο: Καλή ψήφο και καλή αντάμωση».