Επίσκεψη στην Κεφαλονιά πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννη και την υποψήφια βουλευτή Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενόψει των εκλογών της Κυριακής 25 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Κεφαλογιάννης και η κα Αλεξόπουλου, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, την πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΕΠ, επισκέφθηκαν το Αργοστόλι, όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης, συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και ανέλυσαν το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής και με μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε την Κεφαλονιά προκειμένου να διαδώσουμε το μήνυμα της νίκης και της ανάδειξης μια σταθερής και ισχυρής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κεφαλογιάννης.

Όπως πρόσθεσε: «Μεταφέρουμε όμως και το μήνυμα ότι από τη Δευτέρα σηκώνουμε όλοι τα μανίκια και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα εργαστεί σκληρά και μεθοδικά ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του ελληνικού λαού και να τιμήσει την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 25ης Ιουνίου και να αποφασίσουν για το δικό τους μέλλον και των παιδιών τους».

«Υπηρετούμε ένα και μόνο χρώμα, το γαλανόλευκο»

Από την πλευρά της η κυρία Αλεξοπούλου δήλωσε: «Συνεχίζουμε να μεταφέρουμε πόρτα-πόρτα σε όλη τη χώρα το θετικό μήνυμα της παράταξης, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας ότι, με σχέδιο και πολλή δουλειά, θα κάνουμε πράξη το όραμα που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ελλάδα της επόμενης τετραετίας. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Κεφαλονιά, που είναι ένας ξεχωριστός προορισμός στη Δυτική Ελλάδα, με τον οποίο η Αχαΐα έχει στενούς δεσμούς, φιλοξενώντας πολλούς συμπολίτες μας με καταγωγή από το νησί».

Όπως επεσήμανε: «Για την Κεφαλονιά λοιπόν, μεταξύ άλλων έχουν ήδη εξασφαλιστεί σημαντικοί πόροι για έργα υποδομών, όπως η αγροτική οδοποιία που κατασκευάζεται μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, επενδύουμε εκτενώς στη δημόσια υγεία, με αναβάθμιση των τοπικών δομών του ΕΣΥ και περαιτέρω στήριξη των πολύ σημαντικών κοινωνικών δομών που διαθέτει το νησί».

Κατέληξε, λέγοντας: «Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των πολιτών, τα οποία βρίσκονται πάνω από κόμματα και χρώματα. Υπηρετούμε ένα και μόνο χρώμα, το γαλανόλευκο που έχει η σημαία μας. Είναι πολύ σημαντικό στις 25 Ιουνίου, ενωμένοι όλοι οι Έλληνες, να αναδείξουμε ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να το επιτύχουμε αυτό, δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε ούτε μία ψήφο. Οι κάλπες είναι άδειες και πρέπει να γεμίσουν με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας».