Στιγμές χαλάρωσης την παραμονή των εκλογών, με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, πολιτικούς συντάκτες μοιράστηκε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα, περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος.

Χαλαρός και ευδιάθετος, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ευχαρίστησε τους συνδαιτυμόνες του για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες που, όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν η Κατερίνα Στικούδη, της οποίας ο σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης κατεβαίνει στον Δυτικό Τομέα Αθηνών υποψήφιος. Επίσης ήταν οι Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκης, Μ. Ανδρουλιδάκη, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός και ενορχηστρωτής Γιάννη Παπαζαχαριάκης, η Έρη Ρίτσου, η Σεμίνα Διγενή, η Λιάνα Κανέλλη και η Ελένη Ράντου.