Με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε το μεσημέρι σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης απόλαυσε μία χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους, ήταν ευδιάθετος, αστειεύτηκε μαζί τους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά και στον αθλητισμό, μιας και αύριο βράδυ ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ.

ekloges-2023-mitsotakis-3.jpg

«Η ΝΔ επέλεξε να μιλάει για το μέλλον»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και ότι η ΝΔ επέλεξε να μιλάει για το μέλλον και ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί του συγκριτικά με το 2019.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην οδό Ερμού. Μία μέρα πριν τις εκλογές και λίγο πριν τον καθιερωμένο καφέ με τους δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, συνομίλησε με κόσμο και φωτογραφήθηκε με τουρίστες.

ekloges-2023-mitsotakis.jpg

Πού θα δει τα exit polls 

Αύριο, Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης θα δει τα exit polls από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, όπου θα παρακολουθεί και τον τελικό μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συζήτηση με τους δημοσιογράφους έγινε αναφορά στις προεκλογικές περιοδείες -το βαρύ πρόγραμμα των οποίων άντεξε με καθημερινή γυμναστική- αλλά και τα βίντεο που αναρτούσαν οι συνεργάτες του στο TikTok.

ekloges-2023-mitsotakis-2.jpg

Ποδόσφαιρο και οικογενειακό δείπνο στη συνέχεια

Μετά τη συνάντηση με τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο με φίλους και παλαιούς συμμαθητές του, όπου αγωνίζεται ως δεξί χαφ και εκτελεί τα πέναλτι που κερδίζει η ομάδα του.

Το βράδυ, ο πρωθυπουργός θα δειπνήσει με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Δάφνη, Κωνσταντίνο και Σοφία και αύριο το πρωί θα ψηφίσει στην Κηφισιά.

ekloges-2023-mitsotakis-1.jpg