Τη χαρά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές εξέφρασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος σχολίασε και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής. 

«Η χαρά της νίκης είναι μεγάλη. Μεγάλη είναι και η ευθύνη για να επιτευχθούν οι μεγάλοι στόχοι και να γίνουν οι μεγάλες τομές προόδου, δικαιοσύνης και προάσπισης των εθνικών συμφερόντων που χρειάζεται η χώρα και απαιτεί η κοινωνία. Ευθύνη να μην διαψευσθούν οι προσδοκίες και οι ελπίδες. Γιορτάζουμε με τη σιγουριά ότι θα έχουμε κυβέρνηση που θα εργασθεί άοκνα για το κοινό καλό, για την πατρίδα και όλους τους Ελληνες στη βάση των διαχρονικών αρχών και αξιών που έκαναν τη Νέα Δημοκρατία την πιο σταθερή και ισχυρή πολιτική δύναμη της Ελλάδας μετά την μεταπολίτευση, επί μισό αιώνα τώρα» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. 

Όπως επισήμανε, η παρουσία οκτώ κομμάτων στη νέα Βουλή και τα παράδοξα του εκλογικού νόμου του στέρησαν την έδρα που είχε κερδίσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου παίρνοντας 26.500 σταυρούς. «Αυτή όμως είναι η πολιτική» σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος και πρόσθεσε: «ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου στις δεκάδες χιλιάδες πολιτών που με τιμούν, με στηρίζουν και είναι δίπλα και μαζί μου τόσα χρόνια. Σας ευχαριστώ για τα συγκινητικά μηνύματά σας φιλίας, αγάπης και εκτίμησης. Είμαι ευγνώμων. Με πολλούς από εσάς έχουμε κοινή πορεία από τα πρώτα μου βήματα στην εσωτερική πολιτική. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ζητώ να  τιμήσουμε την ιστορία μας χωρίς να πούμε πολλά, αρκεί να αισθανθούμε πολλά και να πορευθούμε όπως ξεκινήσαμε. Όπως ξεκίνησα και συνεχίζω. Σταθερά, με το κεφάλι ψηλά».