Αδιάβαστος πιάστηκε για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας αφού πάνω στη φούρια της ακατάσχετης παροχολογίας, έταξε προεκλογικά, υποσχέσεις που ήδη έχουν υλοποιηθεί απο τη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ανέδειξε ο υποψήφιος βουλευτης της ΝΔ και τέως υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, που στηλίτευσε την ακατάσχετη παραχολογία της Κουμουνδούρου υπενθυμίζοντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι οι «καινοτόμες» εξαγγελίες που έκανε σήμερα σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος, έχουν γίνει ήδη πράξη από την κυβέρνηση της Νεάς Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Κωστή Χατζηδάκη:

Με τη φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη γίνει πράξη! Στην πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ότι «θα εξισωθεί η άδεια μητρότητας στις εργαζόμενες ιδιωτικού και δημόσιου τομέα». Ξέχασαν όμως μια λεπτομέρεια! Ότι αυτό έχει ήδη συμβεί από τον Οκτώβριο 2022, με τον νόμο 4997/2022 που πέρασε η Νέα Δημοκρατία. Παραθέτω τόσο την υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κείμενο του νόμου.

Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η σχεδόν φυσική ροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα μεγάλα και παχιά λόγια! Μόνο που εδώ το τερμάτισαν. Και υπόσχονται κάτι το οποίο είναι ήδη πραγματικότητα. Από την άλλη σκέφτομαι: Ίσως αυτή να είναι η μόνη δέσμευσή τους που θα πραγματοποιηθεί! Διότι όλα τα υπόλοιπα είναι σαν τα μνημόνια που θα διαγράφονταν «με ένα νόμο και ένα άρθρο»!