Δεν πήγαν και πολύ καλά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ χθες στην Κεντρική Επιτροπή, καθώς οι εντάσεις, οι διαφωνίες και τα επεισόδια έδειξαν ότι μια νέα διάσπαση ίσως αποτελεί μονόδρομο. Ευχαριστημένοι δεν έφυγαν ωστόσο ούτε οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίοι έχουν μπερδευτεί από τις παλινωδίες και τα ήξεις αφήξεις του προέδρου. 

Ανάμεσα στους απογοητευμένους είναι και ο Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος ήταν άλλοτε φανατικός υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη και ουκ ολίγες φορές εκτέθηκε στα social media υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο χθες έκανε μια ανάρτηση γεμάτος πικρία, αναφέροντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για μαύρο χρήμα, υπονόμευση από τον Τσίπρα και οικονομικό χάος που παρέλαβε, ωστόσο δεν εξήγησε τίποτα λεπτομερώς ενώ κάποια τα πήρε πίσω μετά από την εσωκομματική κατακραυγή. Οπότε τον καλεί να αποφασίσει επιτέλους τι ακριβώς θέλει, «για να αποφασίσουμε αν θέλουμε», όπως χαρακτηριστικά γράφει. 

Επιπλέον τον κατηγορεί για ατολμία σχετικά με όσα στελέχη τον αμφισβητούν, καθώς τον αποκαλεί όμηρο των διαφωνούντων. Τέλος η έντονη πικρία του εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στην τελευταία πρόταση, όπου αναφέρει ότι όπως δεν δίστασε να ρίξει άκυρο στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο έχει στηρίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έτσι δεν θα διστάσει να ρίξει άκυρο και στον Στέφανο Κασσελάκη. Χθες ακόμη ένας υποστηρικτής του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταμάτης Κραουνάκης, πήρε επίσης αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι όλοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων στην αριστερά. Ένας ένας πηδάνε από το καράβι και στο τέλος ο Στέφανος θα μείνει με τον Τάιλερ και την Φάρλη. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

«Μαύρο χρήμα, υπονόμευση από Τσίπρα μέσω 87, οικονομικό χάος που παρέλαβε. Σήμερα δεν εξήγησε βόμβες που ο ίδιος έριξε. Ας αποφασίσει ΤΙ θέλει, να αποφασίσουμε ΑΝ θέλουμε. Όμηρος διαφωνούντων; Καλή τύχη! Προσωπικά, δε δίστασα να ρίξω μέσα μου άκυρο σε Αλέξη, θα διστάσω σε Στέφανο;»