Μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών έστειλε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης κατά την εκδήλωση της παράταξής του «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», όπου παρουσίασε τους πρώτους 79 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής», όπου το παρών έδωσαν περισσότεροι από 1.200 πολίτες. 

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι «η παράταξη προέκυψε από τη διάθεση και τη συνεισφορά όλων όσοι, δημοτικοί σύμβουλοι και μη, θέλησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια να παραμερίσουν διαφορετικές προσωπικές στρατηγικές και προτεραιότητες δηλώνοντας παρών στην καθημερινή προσπάθεια για έναν σύγχρονο και ανθρωποκεντρικό δήμο». 

«Το όνομα της παράταξης προσδίδει και τα χαρακτηριστικά της, καθώς ο συνδυασμός είναι μια αμιγώς αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, διευρυμένη, πολυτασική, δημοτική παράταξη, στην οποία έχουν θέση όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Ηλιούπολης, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας», πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης. 

Στη συνέχεια προχώρησε σε έναν συνοπτικό απολογισμό έργου της τετραετούς θητείας του, παρουσίασε τα έργα που άλλαξαν και θα αλλάξουν τη ζωή των δημοτών, όπως τις αναπλάσεις σε 15 παιδικές χαρές, την κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, την αναμόρφωση των σχολείων από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, τα έργα στο οδικό δίκτυο και τα πεζοδρόμια, τη βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας κ.λπ. Επίσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει ο δήμος και σε πληθώρα δράσεων που υλοποίησε. 

358119684-728608085940714-7907044985860694385-n.jpg