Δεν ανησυχεί η Νέα Δημοκρατία για την απήχηση του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο βουλευτής της, Δημήτρης Μαρκόπουλος. «Θα πρέπει να μάθουμε ποιος είναι. Είναι ένας άνθρωπος που πριν από 20 ημέρες έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Θα πρέπει να έχει χρόνο η κοινωνία να τον γνωρίσει», τόνισε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγεί «θα πρέπει να έχει άγχος, γιατί πρέπει να μας παρουσιάσει πολιτικές θέσεις». «Είναι ωραίο το TikTok, κι εμείς το χρησιμοποιούμε, αλλά δεν κάνουμε μία πολιτική TikTok», ξεκαθάρισε.

Αναφορικά με την τραγωδία στην Λιβύη, όπου έχασαν τη ζωή τους ύστερα από τροχαίο πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής, σημείωσε ότι «το θέμα έχει απασχολήσει και την ΕΥΠ. Πιστεύω θα δοθούν όλες οι απαντήσεις και θα είναι πειστικές». «Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα έχει παρουσία και πρέπει να έχει παρουσία σε τέτοιες χώρες. Να μην ξεχνάμε τη σημασία της Λιβύης σε μία σειρά γεωστρατηγικών εξελίξεων και δεν μπορούμε να αφήσουμε μία τέτοια χώρα στην Τουρκία», συμπλήρωσε.