Πουρνό- πουρνό χθες, ο Κασσελάκης επισκέφθηκε την αίθουσα κοινοβουλευτικών συντακτών, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και στελέχη του παγκόσμιου κολοσσού Meta Platforms. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διάβασε και έδειξε στους καλεσμένους του, που τον συνόδευαν, εφημερίδες που είχαν αναφορές στο κόμμα του και στον ίδιο προσωπικά. Κάποια στιγμή διάβασε και το δικό μας πρωτοσέλιδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λες και ξέρουν τι έχω στο μυαλό μου».

Το χθεσινό μας πρωτοσέλιδο είχε τίτλο «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» αναφορικά με τις αποφάσεις του Κασσελάκη για το τι κόμμα θέλει να φτιάξει και σε όποιον αρέσει, θα προσθέταμε εμείς. Ενα μικρό σχόλιο για την αναφορά του στην εφημερίδα μας: Στο μυαλό του σίγουρα δεν είμαστε και ούτε γνωρίζουμε τις σκέψεις του. Απλά τις δημόσιες τοποθετήσεις του σχολιάζουμε με τη δική μας ματιά και δημοσιογραφική προσέγγιση. Μπορεί να μην του αρέσει η κριτική, αλλά δεν… βοηθάει και ο ίδιος όταν άλλα λέει τη μία μέρα, άλλα την άλλη και πάει λέγοντας. Εξάλλου, αυτή είναι και η κριτική που του ασκούν πολλοί σύντροφοί του μέσα στο κόμμα που τον κατηγορούν για διγλωσσία.

Τα του Καίσαρος…

Στον Κασσελάκη έχουμε ασκήσει ως εφημερίδα σκληρή κριτική και… Στέφανου επιτρέποντος θα το ξανακάνουμε. Οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε ότι –με εξαίρεση κάποιες υπερβολές του για ορισμένα ΜΜΕ– αφενός είναι ακομπλεξάριστος και ειλικρινής γι’ αυτά που πιστεύει, αφετέρου έχει χίλια δίκια όταν μιλάει για τα οικονομικά χάλια της Κουμουνδούρου: «μη ρωτάτε εμένα αν υπήρχαν μαύρα χρήματα, μαύρες πληρωμές και αργόμισθοι στον ΣΥΡΙΖΑ πριν από μένα». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε για ποιον χτυπάει η καμπάνα…