Δεν κρατιέται ο Παύλος Πολάκης να γίνει αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ζητάει την συντόμευση των διαδικασιών που προτείνει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο και τις εσωκομματικές εκλογές. Συγκεκριμένα ζητά άμεση προσφυγή στην ψήφο των μελών και των φίλων του κόμματος, «με αντιπαράθεση πάνω σε θέσεις». Ο αψύς Κρητικός βλέπει ότι ο χρόνος μετράει εις βάρος του, καθώς θεωρεί ότι το μομεντουμ τον ωφελεί για να κερδίσει την ηγεσία του κόμματος. Άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα κέρδισε πολλούς υποστηρικτές, ιδίως στα όργανα και την Κεντρική Επιτροπή, κάτι το οποίο τον βοηθά να δημιουργήσει πυρήνες υποστηρικτών σε όλη την χώρα.

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς ο τελευταίος έχει βάλει τους υποστηρικτές του να του κάνουν καθημερινά επιθέσεις ενώ προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Κουμουνδούρου και τη λειτουργία του κόμματος με παρασκηνιακές κινήσεις. Ο αψύς Κρητικός καλεί να μην ασχολούνται με αυτούς που έχουν πολιτικό έλλειμμα και προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους μαγαζί στο κόμμα: «Μην κάνετε φασαρία για το τίποτα και για δευτερεύοντα που τα κάνουν κάποιοι κυρίαρχα γιατί στην ουσία έχουν τεράστιο έλλειμμα!! Απλά βγαίνει κακή εικόνα προς τα έξω που για ορισμένους μάλλον είναι ο στόχος είτε για να φτιάξουν δικό τους μαγαζί ,είτε για να πάνε σε άλλες αγκαλιές».

Τι σκοπεύει να προτείνει


Ο Παύλος Πολάκης, σκοπεύει να προτείνει στην Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει το επόμενο Σαββατοκύριακο, την διεξαγωγή συνεδρίου με συνέδρους που εξελέγησαν τον Φλεβάρη, στις 5-6 Οκτωβρίου και εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στις 3 Νοεμβρίου. Για τον β’ γύρο, αν χρειαστεί, προτείνει να διεξαχθεί στις 10/11.

Ακολουθεί η ανάρτηση Πολάκη:

Διαβάστε περισσότερα για