Με μια ανάρτηση που ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής σοβαρότητας αλλά και ανθρώπινης αξιοπρέπειας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης διασύρει δίχως καμία αναστολή έναν δημοσιογράφο ο οποίος απλά έκανε τη δουλιεά του.

«Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα» έγραψε χαρακτηριστικά και έως εδώ θα έλεγε κανείς πως όλα καλά, ότι δεν κατάλαβε τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του και αντέδρασε υπερβολικά.

Μόνο που ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να μην αφήσει τη βρόμικη δουλειά στα κομματικά τρολ αλλά να βγει αυτός μπροστά. Και σε «πολακική» διάλεκτο συνέχισε: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο»!

Έβαλε μάλιστα και το σχετικό απόσπασμα το οποίο δείχνει τον δημοσιογράφο να διερωτάται ποιος μίλησε πρόσφατα για αποστρατικοποίηση. Η αλήθεια είναι πως το έκανε ο ίδιος ο Κασσελάκης κατηγορώντας την κυβέρνηση και συνεχίζοντας εκείνο που ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης λίγες μέρες νωρίτερα καταθέτοντας μάλιστα και ερώτηση επικαλούμενος τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Υιοθετώντας δηλαδή την τουρκική προπαγάνδα. 

Μόνο που αυτή τη φορά ο Στέφανος Κασσελάκης ξεπέρασε κάθε όριο και δεν βρέθηκε ούτε ένας να τον συγκρατήσει.