«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν βγει 2ο κόμμα, ο κ. Μητσοτάκης θα κυβερνάει την χώρα μέχρι την δεκαετία του 2030» σημείωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Κώστας Χρυσόγονος.

«Εδώ είναι το σημείο καμπής, η δύσκολη στροφή. Αν δεν είναι δεύτερο το ΠΑΣΟΚ αυτό θα σημαίνει πρακτικά ότι θα έχουμε τον κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου μέχρι την δεκαετία του 2030» τόνισε σε δηλώσεις του στο One Channel.

«Ο κ. Κασσελάκης ούτε τη σοβαρότητα έχει για να πείσει την πλειοψηφία των Ελλήνων, ότι μπορεί να κυβερνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει το DNA κόμματος εξουσίας. DNA εξουσίας το βλέπεις το ποια οργανωτική βάση έχει ένα κόμμα.

Στις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν 140.000. Στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ πήγαν 270.000. Στις εσωκκοματικές της ΝΔ πήγαν 400.000. Από τα τρία κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μικρό κόμμα» είπε ο κ. Χρυσόγονος.

Αναφορικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσόγονος είπε «Τον κ. Ανδρουλάκη τον εκτιμώ, είναι έντιμος και σοβαρός πολιτικός. Αν του δοθεί η ευκαιρία θα κυβερνήσει καλύτερα από τον κ. Μητσοτάκη και βέβαια Θεός να δώσει να μην τη κυβερνήσει ποτέ ο κ. Κασσελάκης».