Χαλκίδα: Σχολικό γεμάτο παιδιά παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με ΙΧ

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί στο τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Χαλκίδα με σχολικό λεωφορείο να παραβιάζει στοπ και να χτυπά όχημα που οδηγούσε γυναίκα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του evima.gr, το περιστατικό συνέβη στις 07:30 το πρωί στο Πάρκο Ελευθερίας Χαλκίδας. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο παιδιά που τα πιο πολλά ήταν όρθια εντός του οχήματος και με την σύγκρουση έφυγαν μπροστά.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Έντρομη πολίτης, όπως αναφέρει με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλε το περιστατικό στα Αστικά ΚΤΕΛ για να αντιμετωπίσει και να παρατηρήσει όπως περιγράφει, πρωτοφανή για τα δεδομένα, αδιαφορία.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως οι αρμόδιοι δεν έδειξαν ιδιαίτερη ανησυχία για το γεγονός και προσθέτει πως η τροχαία δεν είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και μια ώρα αργότερα από το ατύχημα.

«Το κατήγγειλα στα Αστικά ΚΤΕΛ και μου απάντησαν “Ναι εντάξει κυρία μου έγινε ένα ατύχημα”!!!Έφυγα 1 ώρα μετά από το τόπο του ατυχήματος και τροχαία δεν είχε έρθει ακόμα!!!”, γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.