Σοκ προκάλεσε το αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Χαλάνδρι, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πως συνέβη, όταν λίγο πριν τις 8 μμ όχημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 65-67, έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε τρεις γυναίκες. Οι τρεις γυναίκες διακομίσθησαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπως και ο οδηγός του οχήματος. Οι δυο γυναίκες είναι ελαφρά τραυματισμένες, ενώ η τρίτη είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις γυναίκες περίμεναν στη στάση του λεωφορείου στο Χαλάνδρι, όταν έπεσε πάνω τους το όχημα και τις τραυμάτισε. Ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί και σταμάτησε το αυτοκίνητο λίγα μέτρα μακριά. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο εντόπισε στη θέση του συνοδηγού ένα μαχαίρι, ενώ ο οδηγός αιμορραγούσε.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό, αφού ακινητοποίησε το όχημα στην Αγίας Βαρβάρας και Κόδρου. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» φρουρούμενος.