Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά αλλά και συνολικά στην Κρήτη με στελέχη του να συνυπογράφουν κείμενο με το οποίο βάλλουν κατά του Στέφανου Κασσελάκη και της ηγετικής ομάδας. Το κείμενο υπογράφει και ο Γιώργος Σταθάκης, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το περιεχόμενο του κειμένου είναι προς το παρόν άγνωστο. Ακούγεται ότι θα δει το φως της δημοσιότητας το Σάββατο, όπως και ότι δεν αποτελεί κείμενο αποχώρησης αλλά στήριξης στελεχών που επικρίνουν τη νέα ηγεσία καθώς και στελεχών που έχουν αποχωρήσει.

Το ενδιαφέρον είναι, παρά τη γνωστή κόντρα του Γιώργου Σταθάκη με τον Παύλο Πολάκη, ότι η υπόθεση εξελίσσεται στην Κρήτη με επίκεντρο τα Χανιά. Το πολιτικό… ορμητήριο του στενού, ίσως του στενότερου, συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη που έχει αναλάβει και ρόλο υπερσυντονιστή των τομεαρχών και των βουλευτών του κόμματος…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σταθάκης έχει χαρακτηρίσει τον Στέφανο Κασσελάκη ως «Μπέπε Γκρίλο» παραπέμποντας στον επικεφαλής του κόμματος «Πέντε Αστέρια» της Ιταλίας.